Blogunkban megmutatjuk, milyen a méhek és a méhészetünk mindennapi élete. Hasznos tippek, finom mézes receptek és apró örömök – minden, ami méz és ami velünk történik.
Gyakran kapom meg a kérdést ,hogy miért " cukrosodik " meg a méz. Esetleg hamis a méz? KRISTÁLYOSODÁS= TERMÉSZETES FOLYAMATValamennyi méznek természetes tulajdonsága a kristályosodás, ez a minőségét, beltartalmi értékét nem , csupán csak az állagát befolyásolja. A kristályosodás gyorsaságát elsősorban a méz összetétele , tehát a mézben található...
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.
Haladó beállítások
Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.
Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.